Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lutajući gricko

Ne želimo vam zgaditi banane, ali pogledajte što iz njih može izviriti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Banane su na stol ove njujorške obitelji stigle iz Kostarike.

Ne kaže se uzalud da su banane nevjerojatna riznica zdravlja. Za vaše tijelo mogu učiniti puno toga dobrog, što i ne čudi budući da su, između ostaloga, pune kalija i minerala.

Pročitajte i ovo Vuk - 2 Udruge upozoravaju Uhićen splitski psihijatar zbog mučenja 67 pasa i dva vuka: "Kakvi su to ljudi? To su neljudi!" Voće - 2 U pozadini Hrvatski paradoks: Imamo sve više voćnjaka, a sve manje voća i morat ćemo ga uvoziti

Odličan su izvor vitamina B6, a njezina vlakna ujedno snižavaju krvni tlak i umanjuju rizik od bolesti srca. Uz to, pomažu i kod dijabetesa i zatvora, a sadrže i triptofan, aminokiselinu koju tijelo pretvara u serotonin.

Stoga, nemojte ih nipošto izbaciti iz prehrane unatoč sljedećem videu koji upozorava da se u njima ponekad mogu naći i neželjeni gosti.

BANANA Super voće idealno za borbu s mnogim bolestima

Tako je ova i djevojka iz New Yorka ostala zatečena kada je u jednoj banani, uvezenoj iz Kostarike, pronašla čahuru, očito privremeni dom neke ženke pauka koja je bdjela nad jajašcima.

Na kakvu je vrstu pauka naletjela još nije utvrđeno, ali naravno da su je internetske mudrice odlučile plašiti tvrdnjom da se upravo upoznala s brazilskim lutajućim paukom, jednim od najopasnijih na svijetu.

I doista, brazilskom lutajućem pauku nadimak je upravo banana pauk jer se zna naći u pošiljkama, pa tako Britanci pamte prošlogodišnje zatvaranje supermarketa Aldi jer je u jednoj pronađen taj opasni stvor.

Ipak, takvi slučajevi nisu česti - baš naprotiv - pa ne dopustite da vas uhvati panika unatoč ovom videu koji upravo zabavlja gledatelje na platformi Liveleak.

  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene