Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački ministar oglasio se o stanju premijera: "Ovo je jako težak dan. Borba za život premijera i dalje traje"

Dobio iPhone za Božić

Dječak koji je potpisao ugovor s majkom: Zašto mi je to morala učiniti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak Greg i njegova majka Janelle Hoffman odlučili su objasniti zašto su za jedan iPhone potpisali ugovor od 18 točaka.

Sjećate li se majke koja je sinu za Božić poklonila iPhone, za koji je morao potpisati ugovor od 18 točaka? Sad su se oglasili i Greg i njegova mama Janelle Hoffman. 'Moj Bože! Moja prva reakcija bila je zašto mi je to morala učiniti?', kazao je Greg. 'Željela sam mu pokazati da može biti odgovoran korisnik tehnologije, bez zloporabe i ovisnosti', kazala je Janelle.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Jean-Luc Blachon na konferenciji za medije otkrio ih tužitelj Jezivi novi detalji u slučaju pronalaska ostataka dječaka Emilea, stanovnici su to mjesto počeli nazivati ukletim

>> [VIDEO] Ugriz koji će ovaj skijaš sigurno zapamtiti!

Njihov je ugovor odjeknuo svijetom i potaknuo razne reakcije. Stručnjaci za ponašanje tinejdžera, pak, podržavaju Janellin postupak, prenosi ABC. 'Ne biste djetetu dali auto, ako nema vozačku dozvolu ili osiguranje. Zašto biste mu onda dali telefon ili računalo, bez ikakvih uvjeta? To je odraz neodgovornosti roditelja', kaže stručnjak Josh Shipp.

Greg kaže kako bi se pravila držao i da nije bilo ugovora. Kako su izgledale reakcije majke i sina koji su nenadano postali internetske zvijezde, pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene