Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oduševljen Kim Jong Unom

VIDEO Rodmanov ispad: Pitajte Obamu, pitajte Hillary, meni se j...!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša košarkaška zvijezda Dennis Rodman iz Sjeverne je Koreje doputovao u Kinu. Tijekom petodnevnog boravka u Pyongyangu, Rodman se našao i s Kim Jong Unom.

Odmah nakon povratka, Dennis Rodman je svoje doživljaje podijelio s novinarima kojima je rekao da su on i korejski vođa 'prijatelji za cijeli život', javlja Reuters. 

Pročitajte i ovo Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta" Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne

'On je moj prijatelj za cijeli život. Ne zanima me što mislite o njemu, ne zanima me što ljudi diljem svijeta misle o njemu, ali on je moj prijatelj', kazao je i pokazao im zajedničke fotografije.

Novinari su mu postavili i pitanje o Kennethu Baeu, američkom državljaninu kojeg Sjeverna Koreja drži u zatvoru na prisilnom radu. 'Kennth Bae nije moj problem. Pitajte Obamu, pitajte Hillary Clinton. Meni se je...', žestoko je izjavio Rodman.

>> VIDEO Rodman opet otišao u Sjevernu Koreju: 'Idem vidjeti frenda Kima, maršala'

Sjevernokorejska agencija KCNA izvijestila je da je Rodman srdačno dočekan od Kim Jong Una te da su dva prijatelja vrijeme provodila na večerama i gledajući košarkaške utakmice. Rodmanu je ovo, inače, drugi posjet Sjevernoj Koreji ove godine.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene