Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvanzemaljci ili putovanje kroz vrijeme

Bizarno otkriće - Arheolozi pronašli mobitel star 800 godina?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bizarne tvrdnje da su arheolozi otkrili 800 godina star mobitel nekima se čine čak pretjeranijima od onih teoretičara zavjere.

Za predmet, koji je navodno pronađen u Austriji, smatra se da je model izrađen od gline, s pismom urezanim na mjesto gdje se inače nalaze tipke na mobitelu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhvatili ih policija i USKOK Zatvorski službenik u zatvor prokrijumčario mobitel i steroide: U svemu sudjelovale četiri osobe, za jednom se još traga Ilustracija Policajac odbio Načelnik policije tražio od policajca da s mobitela izbriše dokaze o njegovom dopisivanju s osumnjičenikom

Nedostatak informacija o bizarnoj iskopini i predmetima sličnima mobitelima Nokije, naveli su ljude da ih imenuju 'namjernom prijevarom'.

No, pojedini lovci na NLO-e tvrde da je ovo dokaz da su izvanzemaljci posjetili Zemlju, ili da bi to moglo dokazati da putovanje kroz vrijeme uistinu postoji.

Nakon ovog otkrića, YouTube kanal Paranormal Crudible objavio je video uz poruku: 'Što je ovo? Je li to dokaz napredne civilizacije ili putovanja kroz vrijeme?'

Stranica tvrdi da je artefakt sumeranskog stila te se na njemu nalazi klinasto pisma, koje je postojalo prije nekoliko tisuća godina.

'Prema izvještajima, tijekom arheoloških iskapanja na mjestu Fuschl am See (u austrijskom Salzuburgu), istraživači su iskopali misteriozan artefakt iz 13. stoljeća s klinastim pismom, koji neodoljivo podsjeća na mobitel.

'Ovakvo pismo se obično pronalazi u modernom Iranu ili Iraku (nekada Mezopotamiji). Što uređaj poput ovoga s klinastim pismom radi u Austriji je nešto što nitko ne može u potpunosti objasniti.

Nažalost, informacije o ovom 'senzacionalnom' otkriću su ograničene. Ne možemo objasniti što je to, je li stvarno ili nije, ali je dobilo našu pažnju i voljeli bi znati više o tome', stoji na stranicama o paranormalnim pojavama, piše Daily Mail.

Nedostatak informacija online, i činjenica da bi bilo koji objekt s davnim klinastim pismom moglo završiti u Austriji, izazvalo je teoretičare urote da posumnjaju u ovo otkriće.

Teoretičari urote kažu da je bilo nekoliko otkrića neobjašnjivih arheoloških artefakata koji propitkuju povijest.

Scott Waring, urednik dnevnika o NLO-ima, je uvjeren da je to dokaz da su izvanzemaljci posjećivali davne civilizacije na Zemlji.

'Vidljivo je iz naprave koja je nalik mobitelu da ju je napravio netko sa znanjem o naprednoj tehnologiji budućnosti', napisao je Waring.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene