Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez obaveza

Biste li platile 18.000 kuna za spoj i seks? Ona jest i opet bi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekadašnja manekenka i televizijsko lice Jodie Marsh otvorila je u britanskim medijima zanimljivu temu: plaćaju li žene za seks i koliko je to učestalo?

Marsh je tu temu načela u dokumentarnom filmu "Woman Who Pay For Sex", međutim da bi došla do materijala, morala je otputovati sve do Sjedinjenih Američkih Država budući da su se Britanke iskazale kao vrlo neraspoložene za razgovor o tome ispred kamera.

Pročitajte i ovo Ilustracija izgubila novac Prijavila krađu, a kada je policija pokucala na vrata imala je što za vidjeti: "Te noći sam se prepala" Ilustracija Policija istražuje slučaj Rus u Beogradu unajmio prostitutku: Večer za zabavu pretvorila se u noćnu moru

Marsh je u SAD-u naišla na daleko opušteniju situaciju, te je jednu od Amerikanki, 46-godišnju Cyndi, nagovorila da nastupi u srijedu u emisiji "This Morning" i ukratko objasni što ju je dovelo do toga da plaća muškarcima za spoj i seks.

"Naprosto sam samo bila radoznala. Već sam nekoliko godina razvedena, u međuvremenu nisam izlazila, te sam trebala nekoga da zadovolji moje potrebe bez da to preraste u nešto ozbiljno, da se u priču uključe emocije", izjavila je gospođa iz Miamija, koja je takozvanu escort uslugu platila 18.000 kuna.

U spoj je bilo uključeno vježbanje joge, večera i piće, a naposljetku i seks u hotelu.

"Htjela sam da to bude zabavno, priliku da mi neki ljepotan posveti pažnju, te su mi se ispunila očekivanja. Bilo je baš slatko te bih takvo iskustvo preporučila i drugima ako je prilika prava i ako ste u mogućnosti kontrolirati svoje emocije", dodala je Cyndi i napomenula da bi rado to ponovila.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene