Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povlačenje užeta protiv tigra

Biste li igrali ovu igru?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se radi o opasnom protivniku, dobrovoljaca spremnih na ovaj neobičan izazov ipak ne manjka. Zoološki vrt na Floridi svojim posjetiteljima daje priliku da zaigraju poznatu igru 'povlačenje užeta' s velikim divljim mačkama.

Posjetitelji zoološkog vrta Busch Gardens u Tampi imaju priliku igrati se s jednom od najopasnijih životinja na svijetu - tigrom.

Pročitajte i ovo Spašavanje bjeloglavog supa - 4 na oporavku u ZOO-u Veličanstvena zaštićena ptica zalutala na - zagrebačku obilaznicu. Neizvjesno je hoće li se oporaviti, ali jedna je stvar dobar znak Slika nije dostupna Tragedija u Kopenhagenu Provalio u ZOO vrt pa ga rastrgali tigrovi

>> Tigar nasrnuo na Roberta Pauletića!

Pravila igre nalažu da svaki natjecatelj povlači jedan kraj užeta koje mu tigar pokušava oteti iz ruku, povlačeći drugi kraj zubima!

>> Šok u ZOO-u: Medvjed kamenom razbio podvodno staklo!

Uže za povlačenje provučeno je kroz rupu u kavezu, a ovaj su izazov prihvatila čak i djeca te se okušala u borbi s ovim opasnim i snažnim protivnikom. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene