Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Nije joj bilo lako

VIDEO Pala tijekom utrke, a onda sve šokirala svojom reakcijom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Natjecateljice su pretrčale preko Heather i nastavile svojim putem, prema cilju. Jedna od njih okrznula je svojom nogom Heatherinu glavu.

Atletičarka Heather Dorniden vodila je na utrci na 600 metara na prvenstvu svojeg sveučilišta u Minnesoti, no samo jedan krug prije kraja, nekih 200 metara, je pala.

Pročitajte i ovo Utrka Holjevka Tradicionalna utrka Holjevka zatvara promet dijelom Zagreba: Pogledajte alternativne pravce Ilustracija HAK upozorava Održava se velika biciklistička utrka: Pogledajte koja će cesta biti zatvorena

Ostale natjecateljice su pretrčale preko nje i nastavile svojim putem, prema cilju. Jedna od njih čak je okrznula svojom nogom Heatherinu glavu, piše Huffington Post

Pobijedio na polumaratonu, srušio se na dodjeli medalja i preminuo

No, Heather nije odustala. Digla se na noge, i nastavila trčati iako su njezine suparnice daleko odmakle, preko 30 metara. Ipak, Heather je dala sve od sebe, trčala je sve brže i brže i na kraju šokirala cijelu dvoranu jer je - pobijedila.

Ovu nevjerojatnu pobjedu pogledajte u priloženom videu.
 

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene