Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zabrana kontakta

16-godišnjak tuži majku zbog 'provale' u Facebook

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog klevete na Facebooku, 16-godišnjak je majku optužio za uznemiravanje.

16-godišnjak iz Arkansasa optužio je majku za klevetu na njegovoj Facebook stranici. Zatražio je od suda da zabrani bilo kakav kontakt njegovoj majci s njim. Dječak tvrdi da mu je majka hakirala Facebook profil, promijenila lozinku te čak objavila nekoliko stvari, koje su ga oklevetale.  Majka Denise New bi mogla biti optužena za uznemiravanje. Ime dječaka nije objavljeno zbog zaštite njegova identiteta. Suđenje je zakazano za 5. svibnja.

Pročitajte i ovo Međunarodni sud pravde Svjetski sud Europskoj velesili stiže tužba: "Krši konvencije o genocidu i ratovanju" Slika nije dostupna završio i na sudu Prisluškivao suprugu dok je radila od kuće i zaradio 1,8 milijuna dolara: Novac mora vratiti, a žena ga je ostavila

Dječak živi kod bake, koja ima i skrbništvo, prenosi Yahoo news. 'Mislim da imam zakonsko pravo pratiti sinove online aktivnosti', kaže majka Denise, koja najavljuje borbu na sudu. Ona priznaje da je čitala objave na njegovom profilu. Tako je i saznala da je vozio 95 milja na sat jer ga je djevojka naljutila. Tužitelj Todd Turner nije htio komentirati slučaj zbog dječakove dobi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene