Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevrtljivo vrijeme

Sprema se nova kiša, naročito u noći na petak. No neće padati u cijeloj zemlji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sunčanije vrijeme je u cijeloj zemlji, ali već se naravno sprema i nova kiša, no samo za kopnene krajeve.

Sutra krajem dana najprije u zapadnim područjima naoblačenje, pljuskovi, a jača kiša padat će u noći na petak. Petak i subota opet sunčani, u nedjelju opet kiša. Temperatura oko 21, ali barem na Jadranu toplije - bit će 24, 25 stupnjeva. U četvrtak još stabilno veći dio dana pod utjecajem polja povišenog tlaka zraka, ali ova hladna fronta preko Hrvatske će prijeći u noći.

Pročitajte i ovo Ilustracija VREMENSKA PROGNOZA Je li kiša konačno iza nas? Meteorolog Nikola Vikić Topić otkriva kakvo nas vrijeme očekuje Snijeg na Sljemenu Vremenska prognoza Dijelovi Hrvatske ponovno će se zabijeliti: Meteorolog otkriva kakvo vrijeme nas očekuje do kraja tjedna

Ujutro u većini zemlje sunčano ili vedro vrijeme. Jutro opet prohladno - ne tako kao jutros, ali između 6 i najviše 10 stupnjeva. U središnjoj Hrvatskoj poslijepodne pretežno sunčano, ali kasnije poslijepodne i navečer najprije u ovom zapadnijem dijelu naoblačenje. Mogući su krajem dana i slabi grmljavinski pljuskovi, a prava kiša padat će u noći.

U istočnom dijelu zemlje sunčano uz umjerenu naoblaku, krajem dana u zapadnoj Slavoniji i Podravini. Temperature od 21 do 24.

Grmljavinskih pljuskova krajem dana bit će i u Gorskom kotaru i na riječkom području, a u većem dijelu ipak sunčan dan. Puhat će umjeren sjeverozapadni vjetar, ali navečer u okretanju na jaku buru.

Jug zemlje sutra bez većih promjena - bit će sunčano, toplo uz umjeren maestral. Jedino je more još dosta hladno za kupanje, uglavnom između 16 i 19 stupnjeva.

Do samog kraja tjedna držat će se ovo pretežno sunčano vrijeme slično današnjem, ali onda u nedjelju novi val kiše i sivih oblaka, a uz takvo vrijeme i temperature će biti malo niže. Na Jadranu sunčano do kraja tjedna, uglavnom suho, uz najvišu dnevnu temperaturu oko 25 stupnjeva.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene