Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio ljubazan smješak

VIDEO Pogledajte ovo predizborno 'nabacivanje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom sučeljavanja kandidata za gradonačelnika Splita, HDZ-ov kandidat Vjekoslav Ivanišević obratio se nezavisnoj kandidatkinji Anđelki Visković: 'Krajnje je vrijeme da se izjasnimo o tome kako se jedni drugima dopadamo'.

Dok su razgovarali društvenim mrežama, Ivanišević je napomenuo kako on ne pridaje veliki značaj interakciji na internetu, već da mu je 'pogled oka nezamjenjiv'.

Pročitajte i ovo Plenković i Grbin 15. travnja na Novoj TV Dnevnik Nove TV pozvao na sučeljavanje šefove HDZ-a i SDP-a: Iz jedne stranke su prihvatili poziv Slika nije dostupna Split sve siromašniji Kerum našao vremena za pjesmu, ali ne i za novu pučku kuhinju

Kada su kandidati upitani gledaju li Facebook profile drugih kandidata, Visković je kazala kako ponekad pogleda stranicu kolege Ive Baldasara, kandidata SDP-a.

>> 'On je cirkusant, nije ništa radio, svi se smiju Splitu! Bitne odluke potpisivao je u kafiću!'

Nakon toga Ivanišević ju je upitao: 'Jeste li pogledali kako ja izgledam? Jesam vas impresionirao? Krajnje vrijeme je da se izjasnimo o tome kako se jedni drugima dopadamo. Treba raditi na toplini i nježnosti jer Hrvatska je prezasićena političkim showovima'.

Kandidatkinja Visković na to se samo ljubazno nasmiješila. 

 Najnovije vijesti i istraživanja čitajte na Lokalni izbori 2013

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene