Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Vjerujete li u zdravstveni sustav?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon velike antikoruptivne akcije Hipokrat, u kojoj je osumjičeno više stotina liječnika iz cijele Hrvatske postavlja se pitanje povjerenja u hrvatski zdravstveni sustav.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Bolnica - 1 Sve osjete i pacijenti Nedostatak liječnika u Hrvatskoj: U zagrebačkom Domu zdravlja Zapad mjesecima nema pedijatra Danijel Šota Stanje na Hitnoj Je li slučaj malog Gabrijela potaknuo mjerodavne da se trgnu? Predsjednik sindikata hitne pomoći kaže: "Nije se baš puno pomaknulo"

U opsežnoj akciji Državnog odvjetništva i Uskoka kodnog imena Hipokrat osumjičena je uprava ludbreške tvrtke Farmal zajedno sa zaposlenicima te čak 350 liječnika iz čitave Hrvatske da su, u zamjenu za razne darove, pacijentima propisivali Farmalove lijekove.

>> Mito za liječnike: Skupi pokloni i putovanja za obitelji, tisuće eura čuvane u kožnoj torbi

Dok je direktor Farmala navodno skupljao veću količinu eura i čuvao je u svom uredu u kožnoj torbi, liječnicima su po nekoliko puta godišnje financirana privatna putovanja za čitave obitelji.

S obzirom na raširenost ove koruptivne hobotnice, postavlja se pitanje povjerenja u hrvatski zdravstveni sustav.

Vjerujete li u zdravstveni sustav?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene