Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moderno doba

Biste li u današnje vrijeme izdržali bez mobitela i interneta?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korisnici BlackBerryja posljednjih dana ostavljaju brojne ljutite poruke na društvenim mrežama zbog nemogućnosti korištenja usluga.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odnos Markov Trg-Pantovčak Predsjednica je istodobno tražila ostavku premijera i sazivanje sjednice vlade. Što mislite o tome? Slika nije dostupna Tema dana Kako će surađivati premijer i predsjednica?

Korisnici BlackBerry pametnih telefona već dva dana imaju problema s komunikacijom putem mailova i BBM-a, kao i sa surfanjem internetom. Zbog masovnih problema s BlackBerryjima, smatraju neki analitičari, sve više kompanija se prebacilo na iPhone i Androide.

U današnje, moderno doba internet i mobiteli postali su sastavni dio i posla i slobodnog vremena. Mnogi to shvate tek kad im mobitel ili laptop ostanu kod kuće. Biste li u današnje vrijeme mogli izdržati bez mobitela i interneta?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene