Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vladar mobilnog tržišta

Samsung prodao sto milijuna pametnih telefona iz Galaxy S serije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samsung je do sada prodao više od 40 milijuna Galaxy S3 telefona, a ukupan broj prodanih telefona iz Galaxy S serije premašio je sto milijuna

Iz Samsunga su se pohvalili prodajom pametnih telefona iz Galaxy S serije te su od predstavljanja prvog modela još prije dvije godine i sedam mjeseci do danas prodali više od sto milijuna ovih smartphonea.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Telefon godine? Samsung predstavlja Galaxy S5! Slika nije dostupna U potpunosti mijenja tržište? Evo zašto će Samsungov Galaxy S4 biti revolucionaran!

S obzirom na veliku popularnost njihovog posljednjeg modela Galaxy S3 te na velika očekivanja od modela Galaxy S4, sigurno je da u budućnosti možemo očekivati još veću potražnju i još bolju prodaju Samsungovih Galaxyja.

iPhone više nije cool, u trendu je Samsungov Galaxy!

Nakon što je Apple predstavio iPhone, mnoge su kompanije pokušavale napraviti uređaj koji bi mogao konkurirati ovom telefonu, a među brojnim predstavljenim uređajima najviše pažnje privukli su upravo modeli iz Samsungove Galaxy S serije.

Drugi model iz ove serije, Galaxy S2 proglašen je najboljim pametnim telefonom u 2011. godini pobijedivši upravo Appleov iPhone, a mnogi smatraju da će i njegov nasljednik (Galaxy S3) ponijeti titulu najboljeg smartphonea u 2012. godini. Koliko je Galaxy S3 popularan najbolje govori podatak o njegovoj prodaji - nakon pet mjeseci prodano je 30 milijuna komada, a nakon 7 mjeseci čak 40 milijuna (na Cnetu podsjećaju da je Galaxyju S2 trebalo dvadeset mjeseci za prodaju 40 milijuna komada) novih Galaxyja te u Samsungu kažu da se diljem svijeta danas dnevno proda oko 190 tisuća komada ovih telefona.

Također, neka posljednja istraživanja pokazuju da je tinejdžerima i mladima Apple dosadio te sve više njih, umjesto iPhonea, sada želi imati Samsungove Galaxy telefone koji su postali ‘više cool’ u odnosu na Appleove modele.

Samsung Galaxy S4: Još bolji, veći i brži!

Samsung je na Consumer Electronics Showu prošlog tjedna prikazao inovacije koje možemo očekivati u njihovim telefonima nove generacije pa su tako predstavili osamjezgreni procesor i savitljive ekrane koje će u budućnosti ugrađivati u svoje telefone.

Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci ova će kompanija predstaviti novi model iz Galaxy S serije - S4 koji bi trebao dodatno povećati potražnju za njihovim telefonima i zajedno s brojnim drugim (cjenovno pristupačnijim) modelima koje ova kompanija ima u ponudi, učvrstiti ovu kompaniju kao predvodnika na tržištu mobilnih i pametnih telefona.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene