Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pogledajte

Ovo je prava SVEMIRSKA zafrkancija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogledajte kako izgleda kada se astronauti zafrkavaju u svemirskoj kapsuli.

Tri kineska astronauta provode 4. dan u Tiangongu-1, a svoju svakodnevicu odlučili su podijeliti s obiteljima putem video veze.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna S dvojicom kolega Prva Kineskinja lansirana u svemir Slika nije dostupna Svemirska špijunaža Amerikanci špijuniraju kinesku 'Nebesku palaču'

Jing Haipeng, kojemu je ovo druga misija u Svemiru, pokazao je zavidne vještine u bestežinskom stanju. Liu Wang se vidi kako lebdi unutar kapsule, a u jednom trenutku je čak zasvirao i harmoniku. Naime, sinoć je bio rođendan njegove supruge tako da je dobila doista posebnu 'svemirsku' čestitku. Ipak, najaktivnijom se pokazala Liu Yang koja je vježbala salto. Jutros je svemirskoj postaji na Zemlji poslala poruku: Dobro jutro!

>> Pogledajte kako se kineski astronauti pripremaju za let

Svaki od troje astronauta sinoć se po 8 minuta, video vezom, čuo sa svojom obitelji, a dio snimki se objavio i na TV postajama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. a

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene