Obavijesti Video Pretražite Navigacija
On nema potrebe lagati

Ovo je NAJBOLJI profil na LinkedInu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Shaq je nekoć bio dominantan centar na NBA parketima, a danas je dominantan i u online svijetu te je izvršni direktor LinkedIna napisao kako O`Neal ima najbolji profil na ovoj mreži

LinkedIn je najpopularnija poslovna mreža koja ima više od 300 milijuna korisnika iz više od 200 zemalja te su brojni korisnici upravo putem ove mreže pronašli novi posao. Osim što se putem LinkedIna korisnici upoznaju s novim kontaktima, on predstavlja i online CV na kojem se objavljuju podaci o obrazovanju i dosadašnjim radnim mjestima, a putem njega bivši i sadašnji kolege mogu pohvaliti i napisati preporuke, odnosno istaknuti najbolje kvalitete korisnika, što će im sigurno pomoći prilikom traženja novog posla.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najbolja tehnološka kompanija za rad Skinuli Facebook s trona: Najbolje je raditi u... Slika nije dostupna 'Košarkaška diplomacija' Rodman: Trenirat ću reprezentaciju Sj. Koreje, Kim želi da napišem knjigu o njemu

LinkedIn zabranio eskort i prostituciju!

Naravno, kao i u klasičnom CV-u, na LinkedInu mnogi korisnici 'podebljavaju' svoje radno iskustvo i sposobnosti te pretjeruju s dosadašnjim uspjesima u karijeri. S obzirom na bogato iskustvo i karijeru, nekima uopće nije potrebno izmišljati i prenapuhavati iskustvo i obrazovanje, a jedan od takvih je – Shaquille O`Neal.

Na Mashableu kažu kako njegov profil na ovoj društvenoj mreži već sada pripada u 'Dvoranu slavnih interneta', a dolazak Shaqa na ovu mrežu komentirao je i izvršni direktor ove kompanije Jeff Weiner koji je na Twitteru napisao kako Shaquille ima 'najbolji profil na LinkedInu'.

Shaq, proslavljeni NBA košarkaš koji je karijeru započeo u Orlandu da bi, nakon neuspjelog lova na naslov, otišao u Los Angeles i s Lakersima osvojio tri prstena i još jedan kasnije s Miamijem, tijekom dosadašnje karijere okušao se i u glazbenim, filmskim i poduzetničkim vodama te je zaradio milijune dolara. Iako ima materijala za ispunjavanje profila na LinkedInu, Shaq je napravio iznimno jednostavan, ali itekako učinkovit profil te su ga brojnim novinari proglasili savršenim.

Ostao bez posla zbog profila na LinkedInu!

Tako je u kategoriji 'iskustvo', Shaq napisao kako je izvršni direktor i predsjednik 'brojnih kompanija' te da radi na brojnim projektima, a njegovi najveći uspjesi su što je 'dokazani lider koji svoje ekipe vodi do naslova' – višestrukih naslova'.

Iz Turner Sporta (Shaq je analitičar ove kompanije) potvrdili su kako nije riječ o nekom lažnom profilu, već da je zaista riječ o Shaqillu koji je samo s nekoliko rečenica oduševio novinare i izvršnog direktora LinkedIna i objavio najbolji profil na ovoj mreži.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene