Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenađen jer nema reda

Ovo je jedini čovjek koji je čekao početak prodaje novog iPad Minija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Umjesto već poznatih dugačkih redova ispred Appleove trgovine u redu je stajao samo jedan čovjek. Luis Lorenzo došao je kupiti iPad Mini.

Luis Lorenzo doputovao je s s istoka grada, iz Brooklyna se vozio do Pete avenije i prvi stao u red službeno određen za kupnju novoga iPada Mini. 42-godišnji Lorenzo sa sobom je ponio ruksak i sklopivu stolicu, što je nužna oprema za dugo čekanje u redu kakvo se može vidjeti pred Appleovim trgovinama. No, osim što je bio prvi, bio je i jedini u tom redu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uz pomoć Aston Martina Red Bullov cestovni model stiže 2018. Slika nije dostupna UŽAS U DAMASKU ZASTRAŠUJUĆA FOTOGRAFIJA Tisuće u redu za hranu i vodu

'Iznenađen sam što još nema reda. No, Oluja Sandy i prijevoz su ljudima otežali da dođu do ovdje. Mislim da će doći još ljudi oko 8', rekao je Lorenzo koji je na svoje mjesto u redu došao već u 6.

I dok je Lorenzo, koji je namjeravao kupiti dva iPada Mini kao dar prijateljima, bio u čudu kako se nitko osim njega nije pojavio, drugi su sumnjali da će trgovina uopće raditi s obzirom da sva događanja povezana sa superolujom koja je poharala grad. Ipak, iz glasnogovorništva Applea potvrdili da će svoja vrata otvoriti na vrijeme, piše Mashable.

Prednarudžbe za iPad Mini krenule su 26. listopada, a uređaj stoji između 329 i 539 dolara za Wi Fi uređaje te između 459 i 659 dolara za mobilne modele.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene