Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je skinuo, skinuo je

Game Over: 'Flappy Bird' otišla u povijest

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako već niste skinuli s interneta zaraznu igru na vaš pametni telefon to više ni ne možete učiniti. Ona više nije dostupna na trgovinama aplikacija.

Programer Dong Nguyen službeno je povukao aplikaciju za tu megapopularnu igru u nedjelju kao što je i obećao dan ranije, kada je rekao kako 'jednostavno ne može više podnijeti golemi pritisak uspjeha koji je postigao preko noći'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iznimno jednostavna (Ne)očekivani preokret: Vraća se 'igra koja kida živce'? Slika nije dostupna Tvornica novca! 'Marketinški genijalac': Kreator Flappy Birda POVEĆAO zaradu nakon povlačenja igre!

U subotu navečer Nguyen je na Twitteru objavio seriju upozorenja kako će ukloniti mogućnost daljnjeg skidanja njegove igre na pametne telefone i to u roku od 22 sata. Kako je rekao tako je i učinio. Igra 'Flappy Bird' nije više dostupna za skidanje na App Storeu, te Google Playu za Androide, piše Mashable.

Korisnici koji su već ranije skinuli igru moći će je i dalje koristiti.

'Mrzim tu igru': Kreator Flappy Birda POVLAČI je s trgovina aplikacija!

‘Ova mi je igra uništila život’: Jeste li se i vi navukli na Flappy Bird?

Iako je popularna aplikacija s igrom puštena u svibnju 2013.  postala je prekonoćna senzacija proteklog tjedna i kada se popela na vrh besplatnih aplikacija na Appleovom App Storeu i Google Playu za Androide. 

Moguće je da njezina popularnost leži u tome što je veoma komplicirana za igranje, pa time i prilično frustrirajuća. Smisao igre je zadržati pticu u letu prelazeći pritom seriju prepreka. Igra je dizajnirana da bude jednostavna, ali se njezin zadatak pokazao veoma zahtjevnim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene