Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi pogled

Evo kako izgleda novi Samsungov sat Galaxy Gear

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južnokorejska kompanija Samsung u srijedu navečer predstavila je u Berlinu svoj dugoočekivani novi proizvod, pametni ručni sat Galaxy Gear pomoću kojega će korisnici čitati SMS poruke, biti obaviještavani o primitku elektroničke pošte ili fotografirati.

'To će biti ultimativni modni detalj u svijetu', tvrdi južnokorejski Shin, šef odjela za mobilnu telefoniju Samsung Electronicsa.

Samsungov smartwatch koji je predstavljen uoči najvažnijeg europskog sajma elektronike u Berlinu, IFA, koji se otvara 6. rujna, 'oslobađa korisnike od potrebe da stalno provjeravaju svoj smartphone', ustvrdio je JK Shin.

Pročitajte i ovo Ilustracija SVJEDOK RAZARANJA Pronađen je pod ruševinama Hirošime i prodan za popriličnu cifru Kim Jong Un (Foto: AFP) 30 minuta Kim Jong Un osvrnuo se na važan detalj sastanka s liderom Južne Koreje: ''Žalosno je bilo gledati...''

>> Poduzetnik, investitor, izvršni direktor i milijunaš! A tek mu je 15 godina…

Galaxy Gear ima ekran tek nešto veći od četiri centimetra, manji no što se predviđalo, procesor od 800 Mhz, memoriju 4 GB, te kameru od 1,9 megapixela.

Samsung je najavio da će se njegov Galaxy Gear naći u prodaji 25. rujna u 140 zemalja te da će stajati između 250 i 300 eura.

Brojčanik i kopča su metalni, a narukvica dolazi u šest boja. (Hina)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene