Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova pravila

Uzbuna na Twitteru: Pojačana sigurnost zbog prijetnji bombom i silovanjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvena mreža Twitter uvodi nova pravila kako bi zaštitila korisnike od prijetnji, ucjena i ostalih oblika uznemiravanja.

Direktor britanske podružnice Twittera Tony Wang ispričao se korisnici koja je doživjela takve prijetnje, rekavši da će kompanija učiniti više da bi spriječila 'neprihvatljivo ponašanje'.

Isprika je uslijedila nakon što je Twitter najavio da će na svim platformama, uključujući i desktop uvesti posebne opcije za prijavu zlostavljanja.

Pročitajte i ovo Odmetnuta regija Moldavije traži zaštitu Rusije APEL IZ MOLDAVIJE Širi se sukob? Separatisti iz Pridnjestrovlja zatražili zaštitu Rusije Ilustracija kazne 5000 eura Europska zemlja zabranjuje protivnicima pobačaja da uznemiravaju žene ispred klinika: "Moramo ih zaštititi"

>> Siva ekonomija društvenih mreža: Evo kako zarađuju milijune dolara!

U britanskoj policiji kažu kako istražuju osam prijetnji, uključujući prijetnje bombom i silovanjem.

Dvije osobe uhićene su u vezi s prijetnjom silovanjem laburističkoj zastupnici Stelli Creasy i feminističkoj aktivistici Caroline Criado-Perez nakon što su se javno zauzele za to da na novčanici od 10 funti bude lik britanske književnice Jane Austen. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene