Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hakeri se 'zaigrali'

Ovo je dobar dan da promijeniti svoje lozinke!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hakerska skupina Anonymous (ili neki internet trol koji tvrdi da je dio te skupine) navodno je ispunila obećanje o tome kako će objaviti oko 13.000 zaporki i podataka o kreditnim karticama nekoliko desetaka sajtova, uključujući Amazon, Walmart, Hulu Plus, Playboy, Xbox Live i mnogih drugih.

Gizmodo piše da mnogi već dovode te tvrdnje u pitanje, jer je sve izgleda kao da je neki 'glupi trol željan pažnje' objavio gomilu zastarjelih podataka kreditnih kartica. Ipak, istina ili ne, vjerojatno je sigurnije promjeniti lozinke prevencije radi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nakon ubojstva Floyda Hakeri podržali prosvjednike u SAD-u, policiji zaprijetili: "Svijetu ćemo razotkriti vaše zločine. Očekujte nas" Slika nije dostupna ŽESTOK, BRUTALAN I BRZ Dramatično upozorenje Anonymousa: "Pripremite se za treći svjetski rat!"

Obzirom da je Anonymous izrazito decentraliziran i bez jasnog vodstva, teško je procjeniti kad je riječ o njihovoj akciji ili ne. To u praksi znači da bilo kakav hakerski potez na internetu od strane bilo koga, može biti proglašen potezom Anonymousa.

POVIJESNO NAJVEĆI hakerski napad na banku: Ugroženi deseci milijuna ljudi!

Portal Daily Dot napravio je listu sajtova koji su kompromitirani ovim hakerskim upadom pa provjerite postoji li potreba da mijenjate lozinke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene