Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Netko laže...

Apple i Philippe Starck rade na 'revolucionarnom novom proizvodu'?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati francuski dizajner pohvalio se kako radi s Appleom na revolucionarnom novom proizvodu, no iz te kompanije kažu da oni uopće ne surađuju sa Starckom.

Poznati francuski dizajner Philippe Starck u razgovoru za France-Info radio rekao je kako surađuje s Appleom na razvoju 'revolucionarnog novog proizvoda' koji bi se na tržištu trebao pojaviti krajem godine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Dugoročna strategija' Apple najavio 'odlične nove proizvode': Stižu iTV i iWatch? Slika nije dostupna Puno noviteta iz Applea! Apple već priprema iPhone 5S! Stiže i iTV?

Ovu je informaciju jučer prenio Cnet, a većina tržišnih analitičara zaključila je kako bi taj revolucionarni proizvod trebao biti toliko spominjani iTV, odnosno Appleov televizor, dok su na nekim stranicama spomenuli kako su možda surađivali na novom modelu iPhonea koji bi se na tržištu trebao pojaviti u posljednjem kvartalu 2012. godine.

Starck je rekao i kako se posljednjih sedam godina viđao sa Steveom Jobsom najmanje jednom mjesečno, sve do njegove smrti, no nije podijelio nikakve dodatne informacije o proizvodu na kojem radi s ovom kompanijom pozivajući se na Appleov 'kult tajnosti podataka'.

'iTV je najveća stvar od pametnih telefona!'

Novinari s portala All Things Digital kontaktirali su Appleovu glasnogovornicu kako bi provjerili o čemu je Starck govorio te su dobili zanimljiv odgovor – 'Apple ne surađuje sa Starckom na razvoju novih proizvoda' – na ovoj stranici podsjećaju kako je francuski dizajner ranije privatno surađivao s Jobsom te mu je pomogao u dizajniranju njegove jahte.

Na Digital Trendsu kažu da je Starck možda lagao kako bi ugrabio malo pozornosti (kada spomenete da radite na revolucionarnom novom proizvodu s Appleom jasno je da će vašu izjavu prenijeti mediji diljem svijeta), možda su njegove riječi krivo interpretirane, ali ne izostavljaju niti mogućnost da je, upravo zbog toga kulta tajnosti u kompaniji, lagala i glasnogovornica Applea kako bi zavarala javnost.

Surađivali sa Starckom ili ne, očekivanja od Applea za ovu su godinu jako velika te očekujemo predstavljanje novog modela iPhonea, iPad mini te toliko spominjani iTV.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene