Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve snimao mobilnim telefonom

Zlostavljao desetke maloljetnika i time se hvalio po susjedstvu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U telefonu Aleksandra Neškovića, kojeg se sumnjiči za silovanje 13-godišnje M.M. iz Obrenovca, pronađene su snimke bludnih radnji s još dvije djevojke i jednim dječakom. Policija pretpostavlja da se opet radi o maloljetnim osobama, a Aleksandar Nešković tvrdi da je riječ o punoljetnicima.

Sumnja se da je Nešković u protekle dvije godine seksualno zlostavljao više od 10 maloljetnika, navodi Press. 'Sumnjamo da je Aleksandar Nešković preko različitih internetskih socijalnih mreža upoznao i iskoristio više od deset maloljetnika iz Beograda i okolice. Prema informacija koje imamo, žrtve je prvo natjerao na oralni seks, sve je to snimio te ih kasnije ucjenjivao i tjerao na komlpetan odnos. Većinu ovih nejdela počinio je u svojem bijelom 'Puntu', rekao je za Press izvor blizak istrazi.

Pročitajte i ovo Jeffrey Epstein Očekuje se još Objavljeni novi dokumenti iz tužbe protiv pedofila Epsteina: Njegov zaposlenik ispričao koga je sve vidio Slika nije dostupna Roditelji u šoku Zagreb: Djevojčice na hodniku suda srele pedofila koji im se smijao u lice

>> Zlostavljao 13-godišnjakinju, sve snimio mobitelom i ucjenjivao je snimkom

Vjeruje se kako su na snimcima maloljetne osobe, no kako bi se točno saznalo o kome se radi neophodno se s njima stupiti u kontakt.  Osumnjičeni Aleksandar Nešković tvrdi da su sve osobe s kojima je on imao odnos punoljetne te da je mislio i da je M.M. iz Obrenovca punoljetna jer mu je on rekla da ima 19 godina.

Press saznaje da se Nešković prije mjesec dana hvalio susjedima kako treba imati seks s nevinom djevojkom. No, oni tome nisu pridavali neki značaj jer se Aleksandar oduvijek hvalio da je 'seksualna mašina', a mladiće iz susjedstva dovodio je u svoju kuću i pokazivao im svoje porno-snimke s odraslim djevojkama.  

'Samo mu nešto kažu i odmah je bio spreman za svađu. NIkada ništa nije radio, a njegova supruga ga je uzdržavala. Pio je i po cijelu noć je iz njihove kuće treštala glazba. Izlazio je na trijem kuće i urlikao kao zvijer. Znao je i gol doći na prozor i pokazivati se susjedama', ispričala je Neškovićeva susjeda. 'Rada, njegova supruga, fakultetski je obrazovana i radi u policiji. Fina je žena i s Aleksandrom nema djece. Nikome nije jasno kako s njim može biti u braku. Kada se napije često divlja pa se ona skriva u drugu sobu. Vjerujem da nije imala pojma što on radi jer je od jutra do večeri radila i često bila na službenom putu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene