Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upoznali se na internetu

Zlostavljao 13-godišnjakinju, sve snimio mobitelom i ucjenjivao je snimkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
A. N. iz Novog Beograda uhićen je zbog sumnje za silovanje 13-godišnjakinje iz Obrenovca. Manijak je djevojčicu koju je seksualno zlostavljao upoznao na internetu predstavljajući joj se kao 17-godišnjak.

43-godišnji A. N. se na internetu predstavio fotografijom nepoznatog mladića, a u rubrici datum rođenja naveo je samo dan i mjesec, ali ne i godinu. Kada mu se djevojčica javila, nastavio se dopisivati s njom. Nakon kraćeg vremena razmijenili su e-mail adrese i brojeve mobilnih telefona, piše srbijanski Press.  

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Slika nije dostupna Hrabar dječak Dijete spriječilo silovanje drugog djeteta!

Ubrzo je A. N. predložio 13-godišnjakinji seksualni odnos, no ona je to odbila. Muškarac je navaljivao i neprekidno joj pisao mjesec dana, čak joj je za seks nudio i novac. Susret su zakazali za 16. siječnja, a djevojčica je najavila da će doći s prijateljicom i predložila susret ispred kafića u centru Obrenovca. A. N. je inzistirao da dođe sama.

Na kraju je djevojčica čekala A. N. kod autobusne postaje, a on je objasnio da će doći bijelim 'Puntom' te izričito naglasio da odmah mora ući u vozilo čim se zaustavi jer je, kako  je rekao, na tom mjestu zabranjeno zaustavljanje u prometu. Čim je djevojčica ušla, A. N.  je zaključao vrata i krenuo prema vikend naselju Zabran. Djevojčica se uplašila kada je vidjela da je muškarac znatno stariji od nje te ga molila da je pusti.

Manijak se zaustavio u šumarku te naredio djevojčici da se premjesti na zadnje sjedalo te da se skine. Zatim se i on skinuo, a preplašena djevojka preklinjala ga je da je poštedi. No on je natjerao na oralni seks. Dok je djevojčica izvršavala zlostavljačeve naredbe, on je dirao po intimnim dijelovima tijela i sve snimao mobilnim telefonom. Nakon iživljavanja otključao je vrata i rekao joj da može ići.

No to mu nije bilo dosta pa je nastavio proganjati djevojčicu i slati joj poruke. Tražio je od nje i telefonske brojeve njezinih prijateljica. Nakon što je djevojčica odbila ucjenjivao je snimkom, no ona je sve ispričala roditeljima, a 43-godišnjak je uhićen. Policija je u njegovom računalu pronašla fotografije i snimke nagih djevojčica i dječaka, navodi Press.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene