Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži bračni par

Majka prodala dječaka (6) u supermarketu jer je opsjednut demonima? Otkriveni šokantni detalji zlostavljanja: "Nije mu dala piti da ne smoči pelenu"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Šestogodišnji dječak čiji je nestanak prijavljen u gradu Everman u Teksasu vrlo vjerojatno je mrtav. Njegova majka tvrdi da ga je prodala u supermarketu jer "ima demona u sebi". Šef policije Craig Spencer rekao je da je potraga za Noelom Rodriguez-Alvarezom sada istraga smrti te da pokušavaju pronaći njegovo tijelo.

Nestanak šestogodišnjeg Noela, boležljivog djeteta s poremećajem u razvoju, prijavljen je 20. ožujka. Teksaška služba za zaštitu djece primila je anonimnu dojavu da nije viđen od studenoga 2022. godine. Spencer navodi da je majka Cindy Rodriguez-Singh invalidnost šestogodišnjeg dječaka koristila za primanje državne pomoći.

Prema dojavi koju je policija zaprimila, posljednji put kad je dječak viđen u listopadu prošle godine djelovao je neuhranjen. Majka dječaka navodno ga je nazivala "zlim i opsjednutim" i govorila ljudima da dječak "ima demona u sebi" i bojala se da bi mogao povrijediti tek rođene blizance - sestru i brata.

Pobjegli u Indiju

Rodriguez-Singh i dječakov očuh Arshdeep Singh odletjeli su s ostalih šestero djece iz Dallas-Fort Wortha u Indiju dva dana nakon što je prijavljen njegov nestanak. Šestogodišnji Noel nije bio s njima. Par je suočen s optužbama za kazneno djelo napuštanja i ugrožavanja djeteta, a vlasti rade na njihovu izručenju u SAD.

Policija traga za tijelom šestogodišnjaka. "Ovo nisu vijesti kojima smo se nadali", rekao je Spencer. "Moramo ostati složni i izboriti se za Noela", dodao je.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravični detalji "Čim joj priđe muška osoba, ona počne nekontrolirano plakati": Djevojčica koju je otac monstrum godinama zlostavljao ima samo 10 kilograma i u teškom je stanju

Prema informacijama policije, malenog Noela posljednji put liječnik je pregledao u srpnju prošle godine. Nakon toga njegova majka i očuh nisu ga doveli na kontrolne preglede, što je potaknulo vlasti na slanje upozorenja da će izgubiti državnu pomoć koju primaju za njega.

Rodriguez-Singh tada je navodno zamolila drugu majku da joj "posudi" svoje dijete kako bi poziralo umjesto Noela kod liječnika navodeći u odgovoru vlastima da dječak ima COVID.

Rodbina znala za događanja u obitelji

"Rodbina je znala da je majka nasilna i nemarna prema Noelu", rekao je Spencer. "Jedan je rođak vidio kako ga je udarila kad je popio vodu jer nije htjela da smoči pelenu. Ostali rođaci rekli su da mu je često uskraćivala vodu i hranu jer ga nije voljela presvlačiti, piše Daily Mail.

Jedan od rođaka policiji je rekao da je Rodriguez-Singh sama rekla njegovoj majci da je Noela prodala nekome u trgovini Fiesta Market. Policija navodi da za to nema dokaza, vjeruju da je majka to izjavila kako bi omela istragu.

O njezinu zlostavljanju bolesnog djeteta policiji je posvjedočio i njezin brat. Kazao je da je šestogodišnjaka njegova majka udarala ključevima od auta nakon što je popio vode.

Policija je kontaktirala i dječakova biološkog oca, koji je rekao da dječaka nije vidio duže vrijeme.

Pretražena kuća

Nakon što je Noelova obitelj dobila vize i 22. ožujka odletjela u Indiju preko Turske, policija je izvršila pretragu njihove kuće. Riječ je o preuređenoj šupi u dvorištu kuće u vlasništvu Charlesa Parsona.

Pročitajte i ovo Ilustracija - Škola Blaž Tadijanović Zbrinuta u bolnici Je li škola reagirala na vrijeme? Policija istražuje slučaj vršnjačkog premlaćivanja učenice u Slavonskom Brodu

Iskopan je dio betonske terase na imanju za koji je otkriveno da je nedavno izliven i da je betoniranje platila Rodriguez-Singh iako nije bila vlasnica imanja. Pretragom i kopanjem nisu pronađeni dokazi koji bi doveli policiju do tijela dječaka.

U istragu tog slučaja uključeni su FBI, teksaški Odjel za obitelj i zaštitu, Savez za djecu i Nacionalni centar za nestalu i zlostavljanu djecu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene