Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dali si truda

Živi mrtvaci blokirali promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ulicama Mexico Cityja jučer su prošle tisuće zombija.

Tisuće ljudi zamaskiranih u žive mrtvace promarširali su gradom u sklopu pete godišnje parade zombija. Kvalitetnom šminkom i maskama mnogi su si dali truda što vjernije izgledati i kao takvi su zatvorili ceste i zaustavili promet.

Pročitajte i ovo Nakon pucnjave na slavljeničkoj paradi KC Chiefsa Ranjene 22 osobe Policija otkrila razlog pucnjave u kojoj je ubijena radijska voditeljica: Uhićena dva maloljetnika Nesreća u Meksiku sjeverozapad Meksika VIDEO Strašna nesreća u turističkom odredištu: Sudarili se autobus i kamion, u buktinji izgorjelo 19 ljudi

'Imamo društvenu i političku situaciju i ovo je način na koji se možemo osloboditi stresa i pritiska u temlji. Mislim da je toi uspjeh Parade Zombija', rekao je jedan od 'zombija'. 'Biti zombij je više od toga da si samo mrtav, proteklih godina zombiji su postali popularniji što je super', rekao je jedan muškarac.

>> Američki crtić: 'Mmm, moj prvi Hrvat, ima okus kao Srbin!'

Osim obilježavanja parade sudionici su pokušali srušiti svjetski rekord s najviše zombija na jednom mjestu. Rekord drži New Jersey s 4.093 zombija, a procjenjuje se da je na meksičku paradu došlo oko 9.000 zombija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene