Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Luđački čin

Ženu u liftu u New Yorku napadač polio tekućinom i živu zapalio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadača su snimile dvije nadzorne kamere. Kada se dizalo zaustavilo, na vratima se pojavio deratizator, polio ženu i zapalio je pa pobjegao.

Nadzorne kamere u stambenoj zgradi u New Yorku snimile su muškarca obučenog kao deratizator kako je na ulasku u dizalo polio 60-godišnju stanarku zapaljivom tekućinom i zapalio je. Nesretna žena nije preživjela njegov luđački čin.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerice zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji Milorad Dodik Čudna matematika Dodik zgrozio izjavom: "5 milijardi ljudi neće biti za rezoluciju o genocidu u Srebrenici"

Susjedi su posvjedočili da se žena vraćala iz kupovine. Ušla je u lift i krenula prema petom katu gdje živi. Kada se dizalo zaustavilo, na vratima se pojavio deratizator, polio ženu i zapalio je pa pobjegao, donosi CNN.

Stanari su čuli vapaje zapomaganja i vidjeli dima, a tek kasnije ustanovili su da žena gori. Ipak, nije joj bilo spasa.

Svi imaju samo riječi hvale za nesretnu 60-godišnjakinju koja je u zgradi u Brooklynu živjela još od 1980. godine. Stalno je klincima davala igračke i slatkiše, ispričala je jedna susjeda.

Napadača su snimile dvije nadzorne kamere. Na slikama se vidi muškarac obučen u tamnoplavi kombinezon s bijelim rukavicama na rukama, maskom preko usta i spremnikom na leđima. Njujorški plavci tragaju za njim. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene