Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raskomadali bivšeg prijatelja

Zemunci pojeli gulaš od Jurišićeve prostate i penisa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Raskomadani ostaci Milana Jurišića pronađeni su u rijeci Manzanares u Madridu.

Dijelovi tijela pronađeni su na osnovi informacija iz pisma pronađenog u stanu nedavno uhićenog Luke Bojovića, u kojem se navodi zastrašujuće detalji ubojstva, koje je šokiralo Španjolsku, piše Press.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucnjava u Zemunu Krvavi obračun u Srbiji: Upucan vođa nove generacije Zemunskog klana Brada: Ilustracija - 1 POČINJE MOVEMBER Mjesec u znaku brada i muškog zdravlja: "Kad se pojave simptomi i bolovi, već bude kasno"

U pismu pisanom na srpskom jeziku otkriveno je da su zemunci nakon ubojstva suradnika Milana Jurišića pojeli njegovu prostatu i penis. Jurišića je, po osobnom priznanju, ubio i raskomadao Sretko Kalinić, što je on ispričao hrvatskim inspektorima nakon što je uhićen.

>> Kod Luke Bojovića pronađeno pola milijuna eura i velika količina oružja

Navodi se da je Jurišić ubijen nakon svađe s Lukom Bojovićem, koja je izbila zbog ženske osobe. Ubijen je udarcem čekića u glavu, a zatim raskomadan testerom za drva. U pismu se navodi da su nakon toga neki dijelovi tijela pojedeni.

U pismu piše kako su prvo pojedeni prostata i penis, 'jer je to prvo što se jede'. Kako je utvrđeno, Kaliniću je u zločinu pomagao Miloš Simović. Nakon što su raskomadali tijelo, dijelove su ubacili u mašinu za mljevenje mesa, ali ona se, od metka koji je otprije bio u Jurišićevom tijelu, zaglavila i pokvarila.

No, obrok kojeg su pripremili nisu pojeli, već su na ručak pozvali Vladu Budalu, koji se najeo gulaša ne znajući da je pojeo nekadašnjeg prijatelja. Španjolski mediji navode kako su ostatke tijela koje su samljeli spakirali u crne vreće, pomiješali s gnojivom i bacili u rijeku. 'Cijeli stan je bio prekriven krvlju i mašću, trebalo im je pet dana da ga detaljno očiste', navode mediji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene