Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zemunci iza rešetaka

Kod Luke Bojovića pronađeno pola milijuna eura i velika količina oružja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na konferenciji za novinare španjolske policije pokazano je oružje, novac i druga oprema pronađena kod Luke Bojovića, Vladimira Milisavljevića, Siniše Petrića i Vladimira Mijanovića prilikom njihovog uhićenja u Valenciji.

Jorge Fernandez Diaz, španjolski ministar unutarnjih poslova, ukazao je na značaj ove akcije u borbi protiv organiziranog kriminalan u Srbiji i regiji, piše Blic. Kod uhićenih je, između ostalog, pronađeno i automatsko oružje, prigušivači i više od pola milijuna eura.

Pročitajte i ovo Madrid Kriza stanovanja Izdali su više od 5000 zlatnih viza, a sad će ih ukinuti: ''Gotovo je nemoguće pronaći pristojan smještaj'' Policijsko nasilje Četvrt Lavapiés VIDEO Dvojica policajaca u Madridu pretukla dvojicu crnca: Oglasilo se ministarstvo i antirasističke skupine

Uhićeni pripadnici zemunskog klana u španjolskom pritvoru odbijaju hranu i piće. To navodno čine zbog straha da bi im mogla biti podmetnuta droga kako bi se iz njih izvuklo priznanje. Srbija u međuvremenu priprema dokumentaciju potrebnu za njihovo izručenje

Podsjetimo, španjolska je policija u restoranu u Valenciji uhitila Luku Bojovića, Vladu Milisavljevića, Sinišu Petrića i Vladimira Mijanovića. Akcija uhićenja pripremana je nekoliko mjeseci, a njome su zadnji odbjeglo članovi Zemunskog klana završili iza rešetaka.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene