top box 1 test
36260
36260
36260
36260
36260

Zdenko Domančić, čovjek koji 'pametnom energijom' liječi sve bolesti

  • , 30.01.2008., 08:08
  • Autor:
  • komentara

Gost emisije '10 do 8' bio je bioenergetičar Zdenko Domančić, upravo onaj koji je izliječio rukometnog reprezentativca Ivana Balića. Mirjana Hrga otputovala je u Kranjsku Goru kako bi porazgovarala s ovim zanimljivim čovjekom.

 
 
 
 
'10 do 8'
'10 do 8'
Zdenko Domančić, čovjek koji pametnom energijom liječi sve bolesti

Zdenko Domančić

Zdenko Domančić, podrijetlom Hrvat, iscjeljivanjem se bavi već 30 godina. Tijekom tog perioda izliječio je više od milijun pacijenata.

U Kranjskoj Gori radi već 13 godina i samo je na tom mjestu kroz njegove ruke prošlo 110 000 bolesnih osoba.

Obučio je i 6500 studenata koji rade po čitavom svijetu.

'Ne možete biti sa mnom ni tri dana, a da se ne promijenite', rekao je Domančić. 'Imam način da čovjeka promijenim nabolje', ustvrdio je.

Domančić tvrdi kako liječi bolesnike na principu energije.

'To nije moja energija jer je nemoguće raditi s vlastitom energijom. Ljude liječim pomoću energije koju uzimam iz prirode. Energija je informirana i pametna. Ona zna što treba napraviti', priča ovaj bioenergetičar.

'Liječim sve bolesti. Bolest je rezultanta cjelokupnog duševnog života. Bolest zapravo nitko ne liječi - ni medicina ni ja. Medicina na svoj način, a mi na svoj pokušavamo dovesti u red obrambeni sistem. Kad ga ponovno stavimo u funkciju, tada tijelo iscjeljuje, rekao je Domančić.

Čitav razgovor s ovim zanimljivim čovjekom pogledajte u priloženom videu.

  • Ispiši
  • Ocijeni:
  • ( glas(ova))

Komentari ( komentara do sada)

Komentiraj

tvoj komentar:

Dnevnik.hr na Facebooku

 
 


DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se