36260
36260
36260
36260
36260

Zdenko Domančić, čovjek koji 'pametnom energijom' liječi sve bolesti

  • , 30.01.2008., 08:08
  • Autor:
  • komentara

Gost emisije '10 do 8' bio je bioenergetičar Zdenko Domančić, upravo onaj koji je izliječio rukometnog reprezentativca Ivana Balića. Mirjana Hrga otputovala je u Kranjsku Goru kako bi porazgovarala s ovim zanimljivim čovjekom.

 
 
 
 
'10 do 8'
'10 do 8'

Zdenko Domančić, podrijetlom Hrvat, iscjeljivanjem se bavi već 30 godina. Tijekom tog perioda izliječio je više od milijun pacijenata.

U Kranjskoj Gori radi već 13 godina i samo je na tom mjestu kroz njegove ruke prošlo 110 000 bolesnih osoba.

Obučio je i 6500 studenata koji rade po čitavom svijetu.

'Ne možete biti sa mnom ni tri dana, a da se ne promijenite', rekao je Domančić. 'Imam način da čovjeka promijenim nabolje', ustvrdio je.

Domančić tvrdi kako liječi bolesnike na principu energije.

'To nije moja energija jer je nemoguće raditi s vlastitom energijom. Ljude liječim pomoću energije koju uzimam iz prirode. Energija je informirana i pametna. Ona zna što treba napraviti', priča ovaj bioenergetičar.

'Liječim sve bolesti. Bolest je rezultanta cjelokupnog duševnog života. Bolest zapravo nitko ne liječi - ni medicina ni ja. Medicina na svoj način, a mi na svoj pokušavamo dovesti u red obrambeni sistem. Kad ga ponovno stavimo u funkciju, tada tijelo iscjeljuje, rekao je Domančić.

Čitav razgovor s ovim zanimljivim čovjekom pogledajte u priloženom videu.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.



DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se