Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Albanci i nealbanci

Zbog utakmice se potukli i u gimnaziji - Morala je intervenirati policija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Incident na jučerašnjoj nogometnoj utakmici reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu odjeknuo je i izvan granica tih država.

U Tuzima u Crnoj Gori jučer je došlo do masovne tučnjave nealbanskih i albanskih učenika gimnazije u kojima su lakše ozlijeđena četiri učenika u dobi od 15. do 18 godina, prenose Vijesti.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

Ovaj portal navodi kako im je iz više izvora iz škole rečeno da je zbog tučnjave morala intervenirati i policija. U sukobu su slomljena i stakla na ulaznim vratima, a svađali su se i roditelji, no bez fizičkog obračuna.

DAČIĆ BIJESAN - Evo što je poručio nakon utakmice!

Tuzi se nalaze na jugoistočnom dijelu Crne Gore, blizu granice s Albanijom. Prema popisu iz 2011. godine Albanci čine oko polovicu stanovništva, dok Crnogoraca ima manje od 10 posto, a Srba tek 13. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene