Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

VIDEO Slovački premijer operiran: Njegov zamjenik otkrio nove detalje o Ficovu stanju

10.5 kg marihuane u Golfu

Zatražen pritvor trojici dilera za pokušaj krijumčarenja droge iz BiH u RH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine zatražilo je pritvor za trojicu hrvatskih državljana, od kojih dvojica posjeduju i državljanstvo BiH, a koje su pripadnici granične policije uhitili u četvrtak u pokušaju krijumčarenja marihuane iz BiH u Hrvatsku u mjestu Kozarska Dubica.

Kako je priopćeno iz državnog tužiteljstva pritvor je zatražen za Krunoslava Budimira iz Hrvatske Dubice, Matu Mihaljevića i Petra Mihaljevića iz Kiseljaka koji uz BiH posjeduju i hrvatsko državljanstvo jer postoji opasnost od njihova bijega.

Pročitajte i ovo Ilustracija Povezani s "podruzetnikom" Detelji velike akcije USKOK-a: Uigrani narko kartel u Hrvatsku prokrijumčario stotine tona droge Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV poznati narkoklan Detalji velike akcije USKOK-a u Dalmaciji: "Pet muškaraca je uhićeno, za šestim policija još traga"

Osumnjičeni su pod istragom tužiteljstva pošto su uhićeni u Kozarskoj Dubici jer je u skrivenim mjestima u automobilu marke golf otkriveno oko 10,5 kilograma opojne droge marihuana.

Drogu su dovezli Mato i Petar Mihaljević a preko granice u Republiku Hrvatsku trebao je prevesti Krunoslav Budimir. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene