Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javna podrška

5 razloga 'ZA' Hillary koji nikako ne odgovaraju Putinu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Madeleine Albright, bivša američka državna tajnica, optužila je ruskog predsjednika Vladimira Putina za hakiranje emailova članova Demokratske stranke, kako bi pomogao republikanskom kandidatu Donaldu Trumpu da postane predsjednik SAD-a.

Madeleine Albright je na Konvenciji demokrata javno dala podršku Hillary Clinton jer smatra da supruga njezinog bivšeg šefa ima 'iskustvo i prosudbu koji će pomoći Americi da ostane snažna i sigurna zemlja'.

Pet je razloga zbog kojih bivša državna tajnica smatra da bi Hillary trebala biti prva žena na čelu Amerike:

1. 'Trumanov duh'
Albraiht je počela govor podsjećajući na Trumanovu nominaciju za predsjednika ističući da Clinton ima njegovu upornost i borbenost.

2. 'Clintonova ima smart power'

'Borila se protiv terorizma, stopirala je širenje nuklearnog naoružanja, promovirala je diplomaciju i demokraciju u svakom kutku svijeta i to će joj pomoći da se bude veliki lider koji će se znati nositi s prijetnjama današnjice', poručila je Albright.

3. Ima 'veliko srce i hladnu glavu' što Trump nema
Hillary Clinton ima brojne osobine koje njezin suparnik iz tabora Republikanaca nema - majka je i baka što znači da ima 'upravljačke vještine', smatra Albright, jer radi 24 sata dnevno a za to ne treba samo hladna glava nego i veliko srce.

4. Trump je uključivanjem u predsjedničku utrku već napravio štetu
Bivša državna tajnica kazala je kako je važno da Donald Trump nikada ne postane predsjednik SAD-a.

'Trump znači mračnu stranu Amerike, Ameriku koja je izolirana od ostatka svijeta, odvojena od saveznika. To bi bila katastrofa', istaknula je.

5. Trump - dar Putinu
'Po onome što smo do sada vidjeli, Putin jako želi da Trump pobijedi. I to bi trebalo zabrinuti svakog Amerikanca', poručila je Madeleine Albright a prenosi RT.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Izgubila prednost REZULTATI ANKETE Trump sustigao Clinton Slika nije dostupna Sve bliži nominaciji Trijumf Donalda Trumpa na republikanskim predizborima nakon još jednog 'super utorka'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene