444634
444634
444634
444634
444634

5 razloga 'ZA' Hillary koji nikako ne odgovaraju Putinu

  • , 27.07.2016., 12:17
  • Autor:
  • komentara

Madeleine Albright, bivša američka državna tajnica, optužila je ruskog predsjednika Vladimira Putina za hakiranje emailova članova Demokratske stranke, kako bi pomogao republikanskom kandidatu Donaldu Trumpu da postane predsjednik SAD-a.

 
 
 
 
Vladimir Putin i Hillary Clinton (foto: AFP)
Vladimir Putin i Hillary Clinton (foto: AFP)

Madeleine Albright je na Konvenciji demokrata javno dala podršku Hillary Clinton jer smatra da supruga njezinog bivšeg šefa ima 'iskustvo i prosudbu koji će pomoći Americi da ostane snažna i sigurna zemlja'.

Pet je razloga zbog kojih bivša državna tajnica smatra da bi Hillary trebala biti prva žena na čelu Amerike:

1. 'Trumanov duh'
Albraiht je počela govor podsjećajući na Trumanovu nominaciju za predsjednika ističući da Clinton ima njegovu upornost i borbenost.

2. 'Clintonova ima smart power'

'Borila se protiv terorizma, stopirala je širenje nuklearnog naoružanja, promovirala je diplomaciju i demokraciju u svakom kutku svijeta i to će joj pomoći da se bude veliki lider koji će se znati nositi s prijetnjama današnjice', poručila je Albright.

3. Ima 'veliko srce i hladnu glavu' što Trump nema
Hillary Clinton ima brojne osobine koje njezin suparnik iz tabora Republikanaca nema - majka je i baka što znači da ima 'upravljačke vještine', smatra Albright, jer radi 24 sata dnevno a za to ne treba samo hladna glava nego i veliko srce.

4. Trump je uključivanjem u predsjedničku utrku već napravio štetu
Bivša državna tajnica kazala je kako je važno da Donald Trump nikada ne postane predsjednik SAD-a.

'Trump znači mračnu stranu Amerike, Ameriku koja je izolirana od ostatka svijeta, odvojena od saveznika. To bi bila katastrofa', istaknula je.

5. Trump - dar Putinu
'Po onome što smo do sada vidjeli, Putin jako želi da Trump pobijedi. I to bi trebalo zabrinuti svakog Amerikanca', poručila je Madeleine Albright a prenosi RT.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se