Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Polila je benzinom

Brutalna osveta: Zapalila suprugovu ljubavnicu i gledala kako gori

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok su vatrogasci stigli na mjesto nesreće žena je već preminula. Incident je snimio motorist koji se zatekao u blizini.

Ogorčena supruga odlučila se na najbrutalniji način obračunati sa suprugovom ljubavnicom u kineskoj provinciji Yunnan, piše chinagaze.com

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Polila ju je benzinom, zapalila i onda gledala kako gori. Dok su vatrogasci stigli na mjesto nesreće nesretna žena već je preminula. U međuvremenu, njezina ubojica pokušala je počiniti samoubojstvo ispijanjem otrova i zabijanjem noža u prsa i trbuh. Kad je stigla i policija, unatoč teškom ozljedama poručila im je da je ubijena bila kriminalka koja je uništila njezinu obitelj i prisilila je na razvod.

VIDEO Buknuo požar u bolnici, najmanje 20 mrtvih

Prije smrti, objasnila je da se suzdržavala tri mjeseca. Čekala je da njezina kći upiše fakultet, a kada se to napokon dogodilo mogla je krenuti u osvetu.

Incident je snimio motorist koji se zatekao u blizini.

Neki od internet korisnika zapitali su se zašto se nije osvetila suprugu koji ju je prevario.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene