Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Luda kuća

Zaključao ženu u podrum na tri godine jer mu je rodila kćer!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada mu je rodila kćer, suprug je bio toliko ljut, da je ženu zaključao u podrum na tri godine.

Jedna Indijka je tri godine živjela zaključana u podrumu jer je rodila kćer. Ovu 25-godišnju majku u podrum je zaključao njezin suprug, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

U podrumu, u mjestu Darbhanga, pronađena je s predugim noktima i razderanom odjećom, a kada su je izveli na svjetlo dana, nije mogla otvoriti oči.

Kćer je nije prepoznala, pa je počela neutješno plakati.

18-godišnja mladenka čeka skidanje uroka: Nevjerojatno za koga se udala!

Od vjenčanja 2010. godine, suprug ju je konstantno maltretirao, budući da u brak nije donijela 'dovoljno' novca koje tradicionalno mladenkina obitelj daje mužu. Iako je taj običaj zabranjen zakonom još 1981. godine, još uvijek se prakticira u pojedinim dijelovima Indije.

Nakon što je rodila kćer, muž ju je nemilosrdno zaključao u podrum, mali prostor bez prozora. Nije smjela vidjeti kćer, a hrano ju je onim što je ostalo od obiteljskih obroka.

Suprug se sada nalazi iza rešetaka. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene