Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok je spavao

Zadavio suprugu sanjajući provalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Utučeni muškarac priznao je u sudnici kako je lipnju protekle godine u snu zadavio suprugu koja je i sama spavala, jer je mislio da je provalnik.

Brian Thomas, koji pati od poremećaja spavanja, kaže kako je mislio da je zgrabio provalnika i počeo ga daviti, a zapravo je ugušio ženu s kojom je u braku 40 godina, piše Metro. Nakon toga nazvao je 999 i očajno rekao operateru: 'Ne znam što sam učinio? Pokušavam je probuditi, ali mislim da sam zadavio svoju ženu. O Bože, mislio sam da je netko provalio'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UTJEČE NA KOGNITIVNE SPOSOBNOSTI Više sna i nije nužno dobro za starije od četrdeset: Evo koliko sna je zapravo dovoljno Slika nije dostupna Podignuta optužnica Ubojstvo u Marinu Selu: Zadavio suprugu pa zapalio kuću

'Mislio sam da se hrvam s provalnikom, a to je zapravo bila Christine. Ja sam cijelo vrijeme sanjao. Ne mogu vjerovati što sam učinio', ispričao je Thomas koji je sa svojom 57-godišnjom suprugom bio u sretnom braku u kojem su rođene dvije, sada već odrasle, kćeri.

Pati od poremećaja spavanja

Thomas dulje vrijeme pati od poremećaja spavanja, odnosno buđenja. Prije nego što je otišao na godišnji odmor na kojem je zadavio suprugu, prestao je uzimati terapiju kako bih mogli biti 'intimni'. Proteklo ljeto za vrijeme odmora bračni par Thomas parkirao je prikolicu u kampu. Brian je u 3.49 ujutro nazvao 999 i rekao da je zadavio suprugu. Policija ga je pronašla kako se trese i govori da mu je žena bila sve na svijetu.  Brian Thomas u sudnici je priznao kako je odgovoran za supruginu smrt, no nije priznao ubojstvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene