Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon napada u Libiji

WikiLeaks objavio kontroverzan 'tweet' i odmah ga povukao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon napada na američko veleposlanstvo u Libiji, u kojem je ubijen i američki veleposlanik Christopher Stevens, WikiLeaks je putem svojeg Twitter korisničkog računa ponovno skrenuo pažnju na sebe, jednom kontroverznom porukom.

'Pošto su SAD prihvatile opsadu ekvadorskog veleposlanstva u Velikoj Britaniji, to je dalo i prešutno odobrenje na druga veleposlanstva diljem svijeta', poruka je, koju je WikiLeaks objavio na svojem Twitter korisničkom računu, a prenosi Business Insider.

Pročitajte i ovo Vježba ŠTIT 24 Trening za upravljanje u kriznim situacijama: Održana vježba policije i američkog veleposlanstva Julian Assange Odluka 20. svibnja Odgođeno izručenje Juliana Assangea SAD-u: "Tražimo ova jamstva"

>> Znate li tko je doista Julian Assange?

WikiLeaks je time izjednačio oružani napad sa smrtnim posljedicama na američko veleposlanstvo u Libiji, a policijskim nadzorom ekvadorskog veleposlanstva u Velikoj Britaniji, u kojem je utočište pronašao njihov šef Julian Assange. Analogija je to, koja se nikome nije svidjela.

Poruka je odmah izazvala negativne reakcije, tako da ju je već nakon samo pola sata WikiLeaks uklonio. Internet zviždač se dalje nije oglasio po tom pitanju. Njihov originalni 'tweet' možete pogledati u priloženoj fotografiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene