Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba poginula

VIDEO Apokaliptične scene u Srbiji: Spašavali žene i dvogodišnje dijete iz bujice, auti zarobljeni u vodi...

Poplava kod Užica u Srbiji
Poplava kod Užica u Srbiji Foto: Facebook
U Srbiji, kod mjesta Užice, automobil je zapeo u bujici uslijed snažnih oborina. Unutra su bile dvije žene i maleno dijete.

Veliko nevrijeme i oborine u utorak su pogodile Srbiju. U mjestu Užice dvije su žene s dvogodišnjim djetetom zaglavile u automobilu.

Nesreća se dogodila na lokalnoj cesti Vrela-Ljubanje, a iz automobila su ih evakuirali djelatnici Službe za izvanredne situacije MUP-a koji su se na mjestu nesreće našli za 15 minuta.

Pročitajte i ovo Petra Prelog, ravnateljica dječjeg vrtića Vrbovec i Sara Duvnjak, reporterka Dnevnika Nove TV Velika šteta u Dvoru Veliko nevrijeme protutnjalo Hrvatskom, u Vrbovcu je vjetar odnio krov s vrtića: "Djeca su mislila da je grmljavina"

Fotografije i snimke automobila zarobljenog pod bujicom pojavile su se i na društvenim mrežama. 

 "Veliko hvala vatrogascima koji su stigli brzinom svijetlosti i evakuirali nas s malim djetetom od dvije godine. Veliko hvala!!!“, zahvalile su se žene.

Padala tuča veličine jajeta

Jako olujno nevrijeme pogodilo je Užice i okolicu u popodnevnim satima.

Srpski hidrometeorološki zavod upalio je crveni meteoalarm za zapadni dio zemlje, pogotovo na zapadu Bačke i Srijema, u Mačvi i Podrinju, piše Blic. 

 Poplavljene su ceste i ulice, promet je otežan. 

 U Somboru, do kojeg je oluja stigla oko 17 sati, jedna je žena poginula kada je na njen automobil palo stablo, potvrdili su iz srpskog MUP-a. Obilne kiše zabilježene su i u Ivanjcu i Čačku. Nekoliko naselja ostalo je bez električne energije. 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene