Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije vratio mandat

Vuk Jeremić izbačen iz Demokratske stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvršni odbor Demokratske stranke je na današnjoj sjednici donio odluku o isključenju Vuka Jeremića iz članstva.

Jeremić je isključen iz stranke zbog nepoštivanja odluke Glavnog odbora stranke i kršenja statuta, priopćila je Informativna služba DS, a prenosi Press.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VUČIĆ POBJEDNIK Izbori u Srbiji odlučeni u prvom krugu: ''Dobio sam 12 posto više glasova nego svi ostali kandidati zajedno" Slika nije dostupna Ankete prije predizborne šutnje pokazale: Vojislav Šešelj se precijenio, Vučić nema ozbiljnog protukandidata

Jeremić je na prošloj sjednici Izvršnog odbora, prije dva tjedna, upoznat s odlukom koju je prethodno donio Glavni odbor, uručen mu je materijal i zadan rok da se izjasni, ali on to još nije učinio, piše Press.

>> Jeremić čini sve da bude u središtu zbivanja

Članovi Izvršnog odbora, s kojima je dnevni list 'Danas' razgovarao, rekli su da će Jeremić biti isključen iz stranke, kao što je učinjeno i sa zastupnikom Dušanom Petrovićem. Dušan Petrović je potom podnio žalbu Statutarnoj komisiji DS.

Glavni odbor donio je odluku da od bivših ministara zatraži da vrate zastupničke mandate, što Jeremić i Petrović nisu učinili.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene