Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Službeno priopćenje

Vujanović se sastao s preminulim češkim predsjednikom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović u Pragu se sastao, kako je priopćio njegov kabinet, s preminulim predsjednikom Češke Vaclavom Havelom.

Da se Vujanović susreo s Havelom pisalo je u priopćenju poslanom iz kabineta crnogorskog predsjednika, iako je prvi predsjednik Češke Vaclav Havel preminuo još prošlog prosinca, pišu Vijesti online.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otkriven dnevnik bivšeg češkog predsjednika Vaclava Havela Slika nije dostupna Jasno i glasno Označili krivce za krizu koja trenutno pogađa Europu

Iz predsjednikovog kabineta ubrzo je objavljena nova ispravljena verzija priopćenja u kojem se navodi da se Vujanović sastao sa češkim kolegom Vaclavom Klausom.

Vujanović se s Klausom sastao u Pragu, tijekom godišnje plenarne konferencije Parlamentarne skupštine zemalja članica NATO.

>> Vaclav Havel umro u 75. godini nakon duge i teške bolesti

Klaus je ocijenio da Crna Gora i dalje može računati na punu podršku Češke na putu ka punopravnom članstvu u Europsku uniju i NATO. Vujanović je tijekom konferencije u Pragu ocijenio da će Crna Gora nastaviti biti siguran saveznik NATO-a, jer je kolektivni sustav sigurnosti jedini uvjet za dugoročnu stabilnost Balkana. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene