Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intervju

'Neki ljudi iz hrvatske oporbe grade karijeru tako što govore ružne stvari o Srbiji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aleksandar Vučić je novinarki Nove TV Ivani Petrović dao intervju nakon pobjede na parlamentarnim izborima. Cijeli intervju pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19.15.

Aleksandar Vučić dao je intervju za Dnevnik Nove TV. Među ostalim odgovorio je na pitanje na koga je točno mislio kada se osvrnuo na neke poruke iz Hrvatske.

VIDEO Ovako je slavio Vučić - Uz trubače i 21 kilogram tešku tortu!

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Aleksandar Vučić Rezolucija o Srebrenici Vučić se obratio javnosti: "Pritisak raste, znamo da nemamo nikakve šanse"

'Mislio sam na neke ljude iz opozicije i na neke medije koji valjda misle da trebaju graditi svoju političku budućnost tako što će govoriti ružne stvari o Srbiji. Mi se trudimo da se takve stvari o Srbiji ne pojavljuju i da se ne događaju jer nikome nisu potrebne. To možda za njihove unutarnje potrebe služi, ali time pokazujete da niste dovoljno jaki, ako nemate drugu ideju nego morate mržnjom prema nekom Vučiću, prema Srbiji ili nekom Beogradu dobiti političke poene. Ja ih tako u Srbiji neću raditi. Nekada kada sam u nečem sličnom sudjelovao prije 15 ili 20 godina nije bilo naročito pametno', rekao je Vučić.

Ostatak razgovora novinarke Ivane Petrović s Aleksandrom Vučićem  pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19.15 sati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene