Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao i pjesmu

Vučić o svadbi Šešeljevog sina: "Nisam ni jeo, čak i domaćinima je bilo neugodno"

Vojislav Šešelj i Aleksandar Vučić
Vojislav Šešelj i Aleksandar Vučić Foto: screenshot Twitter
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirao je svoj dolazak na svadbu sinu Vojislava Šešelja, Aleksandru Šešelju.

Nakon što se društvenim mrežama nekoliko dana širiti snimka koja prikazuje osuđenog ratnog zločinca Šešelja i Vučića skupa u društvu uz pjesmu koja veliča četničkog vojvodu Pavla Đurišića, o toj temi oglasio se i Vučić. Rekao je da je prije pet mjeseci dobio poziv od obitelji Šešelj za crkveno vjenčanje i krštenje djece, na koje nije mogao otići zbog obaveza, ali je otišao na svečani ručak.

"Obitelj Šešelj lijepo je sve organizirala, bilo je oko 200 ljudi. Donio sam poklon i bio sam vrlo poštovan od strane domaćina. Popio sam dvije cole, znam što sam pio. Kad popijem vino, kažem da sam popio vino, a nikad me niste vidjeli pijanog. Cijeli dan sam pio sok i vodu. Čak je i domaćinima bilo neprijatno. Ništa nisam jeo", rekao je predsjednik Srbije. Naglasio je da je na vjenčanju Aleksandra Šešelja bila glazba kao na svakoj drugoj proslavi, piše Nova.rs.

Pročitajte i ovo Tomo Medved Žrtva, patnja i pobjeda ''Najoštrije osuđujem skidanje zastave u Kninu'', poručio Medved, osvrnuo se i na snimku Vučića i Šešelja

Pročitajte i ovo Vojislav Šešelj i Aleksandar Vučić Na slavlju VIDEO Procurila snimka! Pogledajte kako Vučić i Šešelj slave uz četničke pjesme

Vučić kaže da nije pjevao pjesmu o četničkom vojvodi.

Komentirajući spornu pjesmu o četničkom vojvodi Đurišiću, Vučić je izjavio da je "Vojislav naručivao te pjesme" i da " on za pola njih nije niti čuo".

Dok je bend izvodio tu pjesmu, tvrdi Vučić, profesor Milovan Bojić je od njega tražio novac za kliniku u Dedinju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene