Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta od 30 000 eura

Vozač razbio službeni Tadićev auto vrijedan 600 000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi blindirani Mercedes predsjednika Srbije Borisa Tadića, vrijedan 600 000 eura, prije desetak dana oštećen je pri službenom ulazu u VMA.

Službeni vozač predsjednika Srbije okrećući Mercedes kod ulaza u VMA udario je u stakleni kiosk i srušio cijelu stranu lokala, piše Press. Staklo je oštetilo automobil, a štetu koja se procjenjuje na 30 000 eura, pokriti će osiguranje. Predsjednika Tadića prije desetak dana vozač je doveo do ulaza VMA iz pravca ulice Mihajla Avramovića. 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Lovranu Teret ga se za teško djelo Pokrenuta istraga protiv vozača kamiona koji je u Lovranu usmrtio djevojku Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

'Kada je predsjednik ušao u bolnicu, Mercedes se krenuo polukružnim okretom maknuti s prolaza, ali je tom prilikom udario u kiosk i razbio jedan od staklenih zidova. Izlog je odmah zamijenjen, a blindirani automobil morao je na servis', rekao je Pressov sugovornik i dodao da je nevjerojatno da je vozač predsjednika Srbije mogao oštetiti vozilo.

'Novi automobil kojim se vozi predsjednik Tadić opremljen je najvišim stupnjem zaštite i kompjuterskim senzorima sa svih strana. Jednostavno je nevjerojatno da vozač uopće može udariti  u bilo što. Šteta je oko 30 000 eura što ni nije toliko velika suma ako se uzme u obzir koliko automobil stoji. Ipak, automobil je osiguran tako da će ova šteta biti pokrivena bez odvajanja novca iz budžeta', navodi Pressov sugovornik.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene