Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća vlaka

'Nikad u životu nisam vidio nešto takvo. Tamo je katastrofalni nered'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 140 osoba odvedeno je u bolnicu, od čega je šest putnika teško ozlijeđeno.

Vlak s 238 putnika i petero članova posade sletio je u srijedu s tračnica u Philadelphiji. Najmanje petero putnika je poginulo, a više od 140 je ozlijeđeno od kojih je šest osoba teško ozlijeđeno, kazao je gradonačelnik Michael Nutter.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Ilustracija Zadržana na liječenju Djevojčicu udario vlak, u teškom je stanju: Policija objavila uzrok nesreće

Stravičan sudar vlakova: Jedna osoba poginula, osam teško ozlijeđenih

'Nikad u životu nisam vidio nešto takvo. Tamo je apsolutno katastrofalni nered', izjavio je Nutter.

Amtrakov vlak koji je prometovao na liniji 188 od Washingtona do New Yorka s tračnica je sletio u gradu Port Richmond, javlja Sky News.

Zasad nema informacija o tome što bi mogao biti uzrok izlijetanja vlaka tvrtke Amtrak u sjevernom predgrađu Port Richmondu duž rijeke Delaware.

CNN je objavio, pozivajući se na izvore u FBI-ju, da nema nikakvih indicija da bi izlijetanje iz tračnica moglo biti povezano s terorističkim napadom. U trenutku nesreće vremenske prilike bile su povoljne.

"Ne znamo što se ovdje dogodilo. Ne znamo zašto se to dogodilo", kazao je gradonačelnik Nutter.

Na televizijskim snimkama vide se deseci pripadnika spasilačkih službi kako pretražuju oštećene vagone. Bivši kongresnik iz Philadelphije Patrick Murphy, koji je bio putnik u vlaku, rekao je za MSNBC da se njegov vagon prevrnuo, ali da se on izvukao samo s manjim nagnječenjima i ogrebotinama. (N.C./Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene