Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putin nikad bjesniji

"Mislili smo da će dobiti srčani udar": Ni loši vojni rezultati nisu ga toliko uzrujali. Zbog ljubavnice izgubio živce, psovao i vikao

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Zbog curenja informacija da ruski predsjednik Vladimir Putin sa svojom ljubavnicom živi u luksuznoj vili, svjedoci kažu da je Putin skoro dobio srčani ili moždani udar.

Ruski predsjednik Vladimir Putin navodno je bjesniji nego ikad zbog curenja informacija u kojima se navodi da on i njegova ljubavnica gimnastičarka Alina Kabaeva žive poput cara i carice sa svojom djecom u luksuznoj vili.

Psovao je i vikao, optužujući svoju sigurnosnu službu FSB i prijatelje Kabaeve za curenje informacija, koji su tvrdili da su on i gimnastičarka dijelili tajni život u šumskoj palači u Valdaiju.

"Vodstvo FSB-a je bilo krivo što nije čuvalo tajnu koja je bila ozbiljnija od državne", tvrdi se u izvješću. "Putin je bio bijesan. Ovo nije bilo daleko od srčanog ili moždanog udara", opisali su svjedoci.

Ilustracija Vladimir Putin i Alina Kabaeva (Foto: Afp)

Nakon curenja informacija, Putin se navodno posvađao s Kabaevom, tvrdeći da njezini prijatelji na svakom uglu pričaju o svemu što znaju i ne znaju.

Pročitajte i ovo Herson Ispovijest svjedoka Mučili ga elektrošokovima i tjerali da kaže da je nacist: Mučne metode zarobljeništva u Hersonu

Kabaeva je 39-godišnja zvijezda ritmičke gimnastike, osvajačica zlatne olimpijske medalje, koja je kasnije postala proputinovska parlamentarka, a sada vodi veliku medijsku grupu koja podržava Kremlj, piše Daily mail.

Par nikada nije priznao vezu, iako se sumnja da imaju najmanje dvoje djece.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene