Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba protiv krize

Vjerujete li u opstanak eurozone?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas se održava novi sastanak čelnika svih 27 zemalja članica EU-a, nakon čega će odmah uslijediti summit šefova država ili vlada 17 zemalja eurozone.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Pročitajte i ovo Ivana Petrović nakon summita Ivana Petrović iz Bruxellesa: "Hrvatska bi 1. siječnja mogla ostvariti sve svoje strateške ciljeve" Slika nije dostupna Podrška njemačkih stranaka Merkel otvorene ruke u pregovorima o rješavanju krize

Čelnici eurozone dogovorili su u nedjelju u Bruxellesu ciljeve i obrise strategije za rješavanje dužničke krize u eurozoni, a tada je rečeno da će se konkretne odluke donijeti na novom summitu u srijedu.

Ako ne dođe do dogovora o konkretnim mjerama, očekuje se nastavak nestabilnosti financijskog tržišta eurozone i strepnja ima li EU uopće odgovor na pitanje kako se boriti protiv krize, pogotovo s obzirom na situaciju u Portugalu, Španjolskoj i Italiji.

U tom je slučaju moguć i daljnji pad eura, što bi moglo dovesti u pitanje opstanak valute i eurozone. Vjerujete li da bi do toga doista moglo doći?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene