Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zaigrajte videoigru: Odvezite Hollandea do ljubavnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako nema vrhunsku grafiku i stalno se ponavljaju isti potezi, igra u kojoj je cilj zaobići prepreke i Hollandea dovesti do ljubavnice munjevitom brzinom širi se Francuskom.

Francuski predsjednik Francois Hollande odbija komentirati svoju navodnu aferu s glumicom Julie Gayet, ali njegova navodna nevjera postala je prava zabava za naciju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Je li moguće? Ljubavnica francuskog predsjednika trudna 4 mjeseca? Slika nije dostupna Bračna nevjera Prevario suprugu, a ona ga natjerala na OVO!

Ljubavnica francuskog predsjednika trudna 4 mjeseca?

Tako je bila inspiracija za videoigru koja se munjevitom brzinom širi Francuskom - 'Igra na skuteru: Pomozi Francoisu Hollandeu da se pridruži Julie!'. A evo kako to sve izgleda!

Igrači preuzimaju kontrolu nad predsjednikom koji na svom skuteru iz Elizejske palače kreće na put do odabranice Julie. Međutim, na tom putu mu stoje mnoge prepreke - paparazzi fotografi, novinari, bivša partnerica Segolene Royal i sadašnja prva dama Valerie Trierweiler, piše Daily Mail.

Igrači prepreke izbjegavaju pritiskom na miša, a svaka zaobiđena prepreka donosi im bodove.

Afera u Elizejskoj palači: Prva dama završila u bolnici!

Osnovna grafika i ponavljanje istih poteza ovaj put nikome nisu smetali. Igra je u samo nekoliko dana postala pravi hit podijeljen preko 73 tisuće puta.

I vi ste među onima koji žele usrećiti Hollandea? Ako je tako igru zaigrajte OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene