Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Žena se vjenčala s pet marinaca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Shauna Keith, 27-godišnja Amerikanka, optužena je za bigamiju jer se trenutno nalazi u braku s dva muškarca. Pretpostavlja se da je svojedobno istovremeno bila u braku s čak pet muškaraca, a svi su bili marinci.

'Ovo je šok, ali to sam očekivala. U posljednjih pet ili šest godina, dobivala sam pozive muškaraca koji su mi govorili da su oženjeni mojom kćerkom', rekla je Cindy Gibson, majka bigamistice. 

Pročitajte i ovo Tyler Vargas-Andrews - 2 Optužbe na račun administracije Mučno svjedočenje američkog marinca o povlačenju iz Kabula: "Vidio sam mrtve suborce kako leže oko mene, nadređeni su sve znali" Masovna grobnica u Marincima - 3 Još se traga za 1872 osobe Pronađena masovna grobnica iz Domovinskog rata: Slijedi postupak identifikacije četiriju osoba

Cindy je rekla da njezina kći pati od Munchausenovog sindroma, poremećaja pri kojem priča izmišljene informacije o svom zdravlju ili životu kako bi dobila simpatije i pozornost drugih ljudi. 

Za sada je Shauna u zatvoru u Waltonu u Georgiji jer je optužena za bigamiju i prijevaru. 

Uhićena je početkom siječnja u Južnoj Karolini, gdje je živjela s marincem. 

Vlasti znaju za najmanje pet brakova, od kojih je prvi sklopljen 1999. za marince stacionirane u bazama od San Diega do Sjeverne Karoline. 

Neki od tih brakova završili su razvodom, ali neki su još na snazi.

Shauna je trenutačno trudna i ima troje djece. Njezina majka je usvojila dvoje. 

'Ljudi koji pate od Munchausenovog sindroma ponašaju se tako zbog potrebe da ih drugi smatraju bolesnima ili ozlijeđenim', tvrde u klinici Cleveland.

'Ako svijet u kojem živi ne odgovara njezinim potrebama, ona će stvoriti drugu stvarnost', kaže njezina majka.

Waltonski šerif potvrdio je da se Shauna od 1999. godine do danas služila sa sedam imena te pet različitih matičnih brojeva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene