Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnji događaj

VIDEO: Zalutao u butik pa iskočio kroz staklo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odbjegli bik sat vremena blokirao je butik u brazilskom gradu Sao Jose de Rio Preto da bi u jednom trenutku iskočio kroz staklena vrata.

Naime, kamion koji je prevozio bika sudjelovao je u prometnoj nesreći u kojoj je poginuo vozač, a stradale su i neke druge životinje. Čudnim spletom okolnosti bik se oslobodio i krenuo u pustolovinu. Završio je u obližnjem butiku gdje je neko vrijeme tako mirno stajao da su neki pomislili da je možda riječ o dekoraciji.

Pročitajte i ovo Bik na cesti u mjestu Hrastje neobičan prizor VIDEO Vozači, oprez! Širi se snimka bika koji trči cestom na sjeveru Hrvatske Akcija brazilske policije Borba protiv trgovine oružjem Velika akcija brazilske policije: Razotkrili ilegalno oružje iz europskih zemalja vrijedno 225 milijuna eura, među njima i Hrvatska

>> VIDEO: Nastavlja se teror zalutalog bika

Kad je grupa lokalnih stanovnika pokušala izvući bika konopima, životinja se pobunila i probila staklo u pokušaju bijega. No, ubrzo su ga uspjeli uhvatiti lasom i prevezen je na obližnju farmu. Prodavač u butiku se tijekom 'opsade', skrio u WC-u.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene