Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjelo više stotina stanova

VIDEO Veliki požar zahvatio neboder u Dubaiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatra je buknula na krovu te se brzo proširila prema nižim katovima, uništavajući pritom sve pred sobom. Ljudskih žrtava nije bilo, ali spasa za stotine stanova nije bilo spasa.

Nekoliko stotina stanova izgorjelo je u velikom požaru koji je u rano nedjeljno jutro zahvatio 34-katni neboder u Dubaiju. Vatra je u još nejasnim okolnostima izbila na krovu zgrade, a ljudskih žrtava nije bilo.

Pročitajte i ovo Buknuo neboder u ruskom gradu Tveru Nevjerojatno VIDEO Dramatične scene iz Rusije: Buknuo požar u neboderu, vatra ga progutala u minuti U zagrebačkoj Ulici grada Vukovara se zapalilo automobil - 2 Vatrogasci ugasili požar VIDEO/FOTO Dramatične scene u Zagrebu: Na križanju u potpunosti izgorio automobil

>> Bršadin: Gaseći požar pronašli mrtvo tijelo

'Probudio nas je požarni alarm, supruga i ja smo odmah uzeli dijete te smo stubištem pobjegli iz zgrade. Gorjelo je posvuda, a vatrogasci su stigli tek 50 minuta nakon što se oglasio alarm', rekao je za China Daily Reza, francuski državljanin koji s obitelji živi u unajmljenom stanu u neboderu.

Evakuirano je više stotina stanara, kojima je vlasnik prema ugovoru o vlastitom trošku morao osigurati rezervni smještaj u jednom hotelu.

Neboder se, inače, nalazi u zapadnom dijelu grada, u kvartu kojim caruju visoke zgrade, njih čak 79.

S obzirom da je plamen buknuo prije svitanja, snimke s mjesta događaja zorno pokazuju intenzitet požara.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene