Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkazan Madonnin koncert

VIDEO: Urušila se pozornica, poginula dva radnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pozornica koju su radnici sklapali za Madonnin koncert u Marseilleu srušila se u četvrtak pri čemu su dva radnika poginula, a koncert je nakon te nesreće otkazan.

Vatrogasci toga francuskog lučkoga grada objavili su da se pozornica na stadionu Velodrome srušila na nekolicinu radnika. Poginuo je Francuz u dobi od 53 godine, a devet je osoba ozlijeđeno. Dvoje od ozlijeđenih, 32-godišnji Britanac i Amerikanac, zadobili su ozljede opasne po život. Pretpostavlja se da je Britanac, kojem je pomoć pružena u bolnici u Marseillesu, druga osoba smrtno stradala.

Pročitajte i ovo Radnici Čistoće - 2 A što čini Grad? Još jedan radnik koji je stradao na Jakuševcu javio se Dnevniku Nove TV: ''Noću se često budim i prilikom zvukova se trznem. Strah me za kolege'' Slika nije dostupna Radio na stroju Poginuo radnik u ''Đuri Đakoviću'': ''Ljudi su u šoku, raspuštena druga smjena da ne bi došlo do još nekakvih ozljeda''

Vlasti su nakon te nesreće odlučile otkazati Madonnin koncert u sklopu turneje 'Sticky & Sweet" koji je bio zakazan za nedjelju. Madonna je čuvši loše vijesti izjavila kako je duboko potresena. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene